Voetbal Goal

Te huur Voetbal Goal

 

In dit kleinere voetbal goaltje is een zeil geplaatst waar een mooie voetbal animatie op is geprint.  In het zeil zijn verschillende gaten geplaatst met elk zijn eigen punten. Handig als er geen keeper in de buurt is en jij jouw doelschoten wilt oefenen!

Klein voetbaldoel

Omdat het zeil uitneembaar is, kan de goal ook worden ingezet als gewoon doel. De goal heeft de afmetingen van een zaalvoetbal doel.

Omdat de goal verschillend kan worden gebruikt is het doeltje breed inzetbaar. Zo kan de goal o.a. voor vele (sport)evenementen, activiteiten, promo doeleinden, (kinder)feestjes en bedrijfsactiviteiten worden gebruikt! Een leuk, uitdagend voetbal spel voor jong en oud.

Door zijn afmetingen en gewicht is de voetbal goal standaard bovendien gemakkelijk en snel op te zetten door slechts één persoon.

 

 

 

Transportafmetingen: 1,2 x 1,4

Stroomvoorziening: normaal 

Dit Voetbal Goal is te huur v.a. € 64,00  per dag (excl BTW). Indien u het Voetbal Goal voor langere tijd zou willen huren, kunt u contact opnemen via het contactformulier voor de speciale prijs aanbiedingen.

 

 

 

 

 

geschikt voor 1 persoon

afmeting: 2,5 x 4,0 x 2,6

 

 

 

 

 

Jolly Jumper Party verhuurt spellen door heel Nederland en is gevestigd in Zuid-Holland. Wij verhuren met regelmaat in Den Haag, Rotterdam, Vlaardingen, Delft en Zoetermeer.

 

 

 ,