Levend Tafel Voetbal

Te huur Levend Tafelvoetbal 

 

Het Levend tafelvoetbal spel met bodem is een uitdagend spel en is gebaseerd op het bekende oud-hollandse tafelvoetbal spel.  Het opblaasbare spel is een populaire attractie voor jong en oud en is bespeelbaar door veel personen tegelijk. Dit maakt het voetbalspel goed inzetbaar tijdens grote evenementen en feestjes.

Hoe speel je levend tafelvoetbal?

Levend tafelvoetbal wordt gespeeld in twee teams van elk 6 spelers: 1 keeper, 2 verdedigers en 3 aanvallers. Aan de boarding zijn zes stangen bevestigd waar spelers met handvaten aan vastzitten. Hierdoor kunnen spelers alleen van links naar rechts en vice versa bewegen. Het unieke schuifsysteem zorgt dat dit heen en weer bewegen soepel gaat. Omdat de spelers vastzitten is het belangrijk goed met elkaar samen te spelen. De bal kan ook via de hoge wanden worden gekaatst zodat de tegenstanders de bal niet in bezit krijgen.

De bodem is opblaasbaar, als je valt val je zacht!

Liever een gewoon voetbal wedstrijdje spelen?

De stangen zijn verwijderbaar zodat ook een gewone voetbalboarding kan worden gemaakt. Nu kunnen er ook gewone voetbalwedstrijdjes worden gespeeld.

 

 

 

Transportafmetingen: 1,0 x 1,2

Stroomvoorziening: normaal 

Dit Levend Tafelvoetbal  is te huur v.a. € 190,00  per dag (excl BTW). Indien u het Levend Tafelvoetbal voor langere tijd zou willen huren, kunt u contact opnemen via het contactformulier voor de speciale prijs aanbiedingen.

 

 

 

 

 

geschikt voor 12 personen

afmeting: 12,2 x 6,8 x 2,75

 

 

 

 

 

Jolly Jumper Party verhuurt spellen door heel Nederland en is gevestigd in Zuid-Holland. Wij verhuren met regelmaat in Den Haag, Rotterdam, Vlaardingen, Delft en Zoetermeer.

 

 

 ,